Содржина

Филм за Наташа Романов и нејзините задачи помеѓу филмовите „Граѓанска војна“ и „Војна на бесконечност“.

Црната вдовица „Наташа Романов“ е предадена на КГБ, која ја подготвува да стане нејзин врвен оперативец. Кога се распаѓа СССР, владата се обидува да ја убие додека акцијата се преселува во денешен Њујорк, каде што таа е хонорарна оперативка.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете