Содржина

Лукав измамник смислува план да се скрие во полициска станица во еден мал град, бегајќи од платен убиец. Една млада полициска службеничка се наоѓа во средина меѓу убиецот и измамникот.

Видео и фотографии

1 видео 1 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете