Содржина

Cе случува ужас кога осумгодишното момче по име Питер се обидува да ги истражи мистериозните звуци на тропање што доаѓаат од внатрешноста на ѕидовите на неговата куќа и мрачната тајна што неговите злобни родители ја чувале од него.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете