Содржина

Во екот на модерната американска граѓанска војна, двајца новинари и еден млад фотограф аматер тргнуваат на опасно патување во Вашингтон во обид да го интервјуираат претседателот.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода
  • #3 Велес
  • #2 Штип