Содржина

Нашиот пријателски херој – Човекот-пајак, за првпат е без маска и не може да се справи со нормалниот живот и ризикот да се биде херој. Влоговите стануваат уште поголеми кога тој бара помош од Доктор Стрејнџ, и е принуден да открие што всушност значи да се биде Човекот-пајак.

Видео и фотографии

1 видео 1 фотографии

Проекции

 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 21:30
 • 19:00
 • 21:30
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 14:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 19:00
 • 21:30
 • 21:30
 • 21:30
 • 16:00
 • 21:30
 • 21:30
 • 21:30
 • 21:30
 • 21:30
 • 21:30
 • 21:30
 • 21:30
 • 14:00
 • 14:00