Содржина

Двајца придружници започнуваат опасна авантура низ лошите земји на неистражена планета додека се обидуваат да избегаат од опасна и дезориентирачка реалност, каде сите внатрешни мисли ги гледаат и слушаат сите.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете