2гласа 5

Содржина

Таши, поранешен тениски вундеркинд која стана тренер, е омажена со шампион кој има серија на порази. Нејзината стратегија за откупување на нејзиниот сопруг добива изненадувачки пресврт кога тој мора да се соочи со својот поранешен најдобар пријател и поранешен дечко на Таши.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода
  • #2 Штип
  • #3 Велес

Можеби ќе сакате да ги погледнете