Содржина

Кога Маргот, студентка втората година на факултет, оди на состанок со постариот Роберт таа открива дека во реалност Роберт не одговара на Роберт со кој флертува преку пораки. Тензично истражување на ужасите на состанувањето.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #3 Велес
  • #2 Штип
  • #4 Кисела Вода

Можеби ќе сакате да ги погледнете