Содржина

Мајка и ќерка од Источен Флетбуш, кои едвај преживуваат во свет без кислород, мора да се здружат за да се заштитат еден со друг кога ќе пристигнат натрапниците кои тврдат дека го знаат нивниот исчезнат татко.

Можеби ќе сакате да ги погледнете