Содржина

Базиран на најпродаваната видеоигра, овој акционен авантуристички филм  ги следи необичниот тим на отпадници во мисија да спасат исчезната девојка која го држи клучот за незамислива моќ.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете