Содржина

Тревис Блок е владин оперативец кој се соочува со своето матно минато. Кога открива тајна операција која ги таргетира граѓаните на САД, Блок се наоѓа на спротивната страна од директорот на ФБИ, за кој некогаш работел.

Видео и фотографии

1 видео 1 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете