Содржина

По разделбата со Џокер, Харли Квин им се придружува на суперхерои Блек Канар, Хантрес и Рене Монтоја за да спасат млада девојка од господарот на злото.

Видео и фотографии

2 видео 5 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете