Содржина

Ава е смртоносен атентатор кој работи за тајни организации, патувајќи по светот специјализирајќи хитови од висок профил. Кога работата оди опасно погрешно, таа е принудена да се бори за сопствен опстанок.

Видео и фотографии

1 видео 16 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете