1гласа 5

Содржина

Додека пребаруваат во длабочините на напуштена вселенска станица, група млади вселенски колонизатори се соочуваат со најстрашното животно суштество во универзумот.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете