Содржина

Артур мора да побара помош од неговиот полубрат Орм за да ја заштити Атлантида од Црната Манта, кој ослободи разорно оружје во неговата опсесивна потрага да се одмазди за смртта на неговиот татко.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #2 Штип

Можеби ќе сакате да ги погледнете