Содржина

Ја следи историјата на продавачот на чевли Сони Вакаро и како тој го предводеше Најк во потрагата по најголемиот спортист во историјата на кошарката: Мајкл Џордан.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете