Содржина

По раскинувањето со својата вистинска љубов, најпродаваниот автор Хардин Скот патува во Португалија во обид да се поправи за своето однесување во минатото.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Проекции

  • 18:00 Штип
  • 18:00 Велес