Содржина

После Втората светска војна, пензионираниот детектив Поаро е во Венеција и неволно присуствува на една сеанса.  Но, кога еден од присутните на сеансата е убиен, на поранешниот детектив му останува уште еднаш да открие кој е убиецот…

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Проекции

  • 18:00 Штип
  • 18:00 Штип
  • 18:00 Велес
  • 16:00 Штип
  • 22:00 Штип
  • 18:00 Штип
  • 18:00 Велес