КИНОВЕРЗУМ КЛУБ КАРТИЧКА
Стани член на КИНОВЕРЗУМ и добивај попусти со секое гледање на филм.

Контакт

Киноверзум > Контакт

АДРЕСА

Киноверзум е 3D кино во Свети Николе и се наоѓа на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“. Влезот е преку ресторан „Златна Москва“. Доколку доаѓате од Штип или Скопје по новиот автопат Миладиновци-Штип, исклучете се десно на излезот Свети Николе – Југ, потоа свртете десно и за помалку од минута сте во Киноверзум.

КОНТАКТ ФОРМА

[contact-form-7 id=”527″]