Во моментов во Киноверзум

2D

Мармадук

Родителски Надзор 01 час 28 минути

Легендарниот тренер на кучиња верува дека може да го трансформира Мармадук од недисциплинирано, но симпатично куче, ...

англиски
9 март 2023 (четврток)
  • 14:00 Велес
  • 14:00 Велес
2D

Сè во исто време

16+ 02 час 20 минути

Повозрасна кинеска имигрантка е вовлечена во незамислива авантура во која таа се обидува да го спаси ...

англиски, шпански
2 февруари 2023 (четврток)
  • 21:00 Велес